ANTON

LINDGAARD

POULSEN

 

 

 

 

 

 

 

Maj 2009:

Anton og far er på vej i seng. På badeværselset fortæller Anton, "Ved du hvad jeg godt kunne tænke mig far?" Nej Svarer far. "Jeg kunne godt tænke mig at tisse ud af vinduet" Nå siger far, så må vist hellere finde et godt vindue til det. Men Anton siger "ja men det skal være højt oppe så jeg rigtig kan tisse ned og måske ramme nogen". Gad vide om han får lov til det??

 

April 2009:

Vi sidder på Terassen med Bedstefar og Bedstemor. Vi snakker om at vi skal have hot-dogs til aftensmad. Vi havde 5 hotdogs brød og ud af det blå regner Anton at når han og far skal have 2 stk og Vigga 1 stk. så er der ikke flere brød til de andre. Forbavset kigger vi på ham og tror vist alle at det var noget nogen havde lært ham tidligere på dagen. Men det var det ikke. Efterfølgende regner han ofte og kan sagtens lægge 2+4 sammen.

 

Feb 2008:

Anton har forelsket sig i en praktikant i børnehaven der hedder Maria - en ganske almindelig dag ude i haven fortæller Anton sin farmand: "Det er bare mig der er vild med hende" og om aftenen fortæller han ved spisebordet "Maria er rigtig sød" hvorfor spørger Bo "fordi hun altid er glad"

 

24.01.2008 hos farmor og farfar:

Farmor sidder i køkkenet og taler om Mulles fine fingre og tæer - hvorpå Anton afbryder med "Farmor, du har godt nok styr på hende"

 

Jan 2008:

Når man opvokser i en 'international' familie, så har man vel styr på at man i "Tyskland siger Tschüss, i Dubai og Amerika siger bye-bye og hos mormor siger moin moin"

 

Dec 2007:

"Moar der findes to bussemænd - dem i bussen og dem i næsen!"

 

Juni 2007 hos Mormor og bedstefar Henrik:

Anton står meget koncentreret og hjælper Henrik med at plukke solbær i haven. Oma og Opa kommer på besøg og sætter sig på bænken. Pludselig siger Anton til Henrik "Hvorfor hjælper de to egentlig ikke med at plukke?" 

Vi sidder og kigger på nogle vingummibamser og Mormor spørger Anton, hvor mange røde der er. Uden at sige noget tager han sin pegefinger og flytter den fra den ene røde til den anden (som om han tæller) - til sidst kigger han på Mormor og siger "Mormor, hvor mange var det?"

 

Pinsen 2007:

Da jeg var sammen med onkel Steen sommerhus, spurgte han mig om jeg vidste et eller andet. - Mit svar: "Jeg ved alt!"

 

April 2007:

'Hvorfor kalder moster Gitte dig for Spørge-Jørgen?'
Anton svarer: 'Fordi jeg siger: Hvorfor kan fugle flyve? Hvorfor har mennesker ikke vinger? Hvorfor har hunde ikke sko på?'

 

April 2007:

'Gør det ondt, at arbejde så hårdt, mor?'
Da Anton ringede til Karin på seminariet en aften, hvor hun læste til eksamen.

 

Marts 2007:

Der jeg blev passet hos Brit og Morten, lærte Tobias mig følgende:
'Tak for mad, må jeg gå i jordbærbad'

 

Marts 2007:

Der jeg blev passet hos Brit og Morten, lærte Tobias mig følgende:
'Tak for mad, må jeg gå i jordbærbad'

 

Marts 2007

'Hvorfor synger de så skægt, mor?' - Opera

 

Feb. 2007:

Min tøjhund hedder stadig Tana - men nogle dage hedder den Lajka, fordi Stine har fået en ny hedder hund, der hedder Lajka

 

Feb. 2007:

Forklaring af en cykeltur til mormor i telefonen:
'Der var en pind, som far trådte på og så kunne vi cykle'

 

Feb. 2007:

Kaptajnen - der fløj os til Mallorca, hedder stadig Hr. Luda

 

Efteråret 2006:

Mor og far synger 'Solen er så død mor' for mig hver aften.

 

Efteråret 2006:

Mor og far synger 'Solen er så død mor' for mig hver aften.

 

Foråret 2006:

'Huuuuuullllllle' skreg jeg med begge arme over hovedet hver gang vi kørte under en bro. Det var sjovt og noget jeg selv havde fundet på - men far og mor synes godt nok der var mange 'hhhhuuuuulllller' ned ad motorvejen :)

 

Efteråret 2005:

'zite/zide' sagde jeg nok ikke kunne svare på alle de spørgsmål som de voksne stillede

Lindgaard Poulsen © 2003 • Privacy Policy • Terms Of Use


Guldkorn-siden er en side som skal prøve at beskrive min sprogudvikling og fortælle om de sjove anekdoter. Mine forældre kalder mig tit papegøje - hvorpå jeg svarer papegøje, papegøje - jeg elsker at tale og tale og tale...derfor bla. denne side. 
Såh god fornøjelse!

 

Siden er dog stadig under udarbejdelse!!!